Zodiac beeeton!!! Balanţă

Libra Pictures, Images and Photos

Aproape orice va trebui să recunoască faptul că, de-a lungul vremii cât a cunoscut o Balanţă, au existat două perioade mari în care nativul din Balanţă şi-a arătat două feţe opuse una alteia: prima – minunată, vaporoasă, admirabilă; a doua – încarcată de revelaţii nefericite în privinţa caracterului, obiceiurilor, calităţilor Balanţei.

De unde aceasta involuntară capacitate a Balanţei de a rezista, o bună bucată de vreme, privirilor iscoditoare? Este un mister. Cert este că Balanţa, oricât de pură, de dezinteresată sau de morală ar părea, este în stare să rezerve surprize de neimaginat. E drept, mulţi nu scormonesc prea adânc în sufletul Balanţei, şi se lasă păcăliţi toată viaţa. Din păcate, cine o va face, va avea un şoc: exact defectul la care nu se aşteptau, pe acela îl va găsi cuibărit cu nevinovăţie unde îi era Balanţa mai dragă.

Zodia Balanţei, în plus, nu are un defect dominant. De la individ la individ, un nativ al acestei zodii, poate fi stupid sau rău, zgârcit sau mincinos, laş sau agresiv: exact ceea ce nu părea a fi la început. Chiar dacă unul dintre aceste defecte, odată descoperit, se dovedeşte a nu fi foarte avansat, ci corijabil şi uşor de stăpânit, nenorocirea va consta în dezamăgirea ce o va suferi partenerul. Pe când, la început, Balanţa era fiinţa ideală, cea lângă care te poţi simţi minunat fără rezerve, într-un târziu te poţi trezi că ai ajuns la o concluzie catastrofală: dacă nici aici nu există Paradisul, atunci nu există nicăieri.

Balanţa este naivă şi dezinteresată, se zice. Asa este, dar naivitatea ei o poţi găsi adesea în inconştienţa şi nevinovata postură a cozii unui topor foarte violent. Balanţa poate sluji din iresponsabilitate morală celei mai mârşave cauze fără să îşi dea seama ce face. Principalul este să nu vadă sânge sau pumni în gură. Dacă numai în cabinetul lui Stalin s-ar putea asculta muzică bună, ar exista acolo o Balanţă visătoare executând audiţie muzicală şi asasinate în masă.

Balanţa mai este visătoare. Este adevărat, dar combinată cu lenea, puterea de a visa cu ochii deschişi se transformă într-un cocktail penibil în care planurile înfierbântate se îneacă într-o zacere morbidă în care divina lene este zdruncinată zadarnic de inutile îndemnuri la acţiune.

Aceasta este cea mai ruşinoasă postură în care se poate afla o Balanţă. In această situaţie, mulţi o evită. Ea vine, se tolăneşte şi izbucneşte, planificând investiţii supra-rentabile, lovituri care să zdruncine toţi bandiţii, proiecte faraonice la îndemana oricui. Mergând pe acestă pantă poate deveni mitomană sau dezaxată. Intr-o ţară saxonă, nebunii satului ar proveni din Balanţe ruginite.

Balanţa nu este în stare să aibă o părere fermă. Se bucură enorm când opinia ei este respectată, dar nu crede în nici un adevăr definitiv. De aceea, de multe ori emigrează de la o ideologie la alta, orientându-se după culoarea ochilor celui care o propovăduieşte.
Dacă pui o Balanţă să argumenteze o cauză îţi dai seama cât este de naivă. Poate că nu este chiar aşa, dar oricum nu este în stare să susţină verbal aproape nimic. Atâta timp cât putem să ne admiram unii pe alţii în voie, ce rost mai au vorbele? De veţi vedea o Balanţă slabă ieşind cu mâna întinsă la un capăt de pod, să ştiţi ca a absolvit dreptul şi a practicat avocatura. Dacă e încă avocat, îi puteţi solicita serviciile numai în cazul în care vă iubiţi nebuneşte duşmanii.

Sexual, bărbaţii nativi rămân toată viaţa nişte nepricepuţi, iar femeile se plac atât de mult încât pot deveni narcisiste.

You must be logged in to post a comment.

4 vizitatori online acum
1 vizitatori, 3 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 15 la 10:28 am UTC
Aceasta luna: 38 la 06-03-2021 12:45 am UTC
Acest an: 147 la 03-31-2021 11:03 pm UTC
Din toate timpurile: 678 la 10-21-2017 04:44 am UTC