Alimentaţia grupei de sânge A

Persoanele cu grupa sanguină A se simt bine dacă consumă alimente vegetariene aflate în stare naturală, proaspătă, neprelucrată termic. Factorii de risc pentru persoanele cu această grupă sunt bolile cardiace şi diabetul iar alimentaţia este esenţială pentru evitarea acestor afecţiuni care omoară cei mai mulţi oameni. Misiunea celor care au acesată grupă de sânge este de a reînvăţa ceeace sângele lor ŞTIE DEJA. Dacă individul este carnivor, el va scădea rapid în greutate dacă renunţă la acest tip de alimente pentru că metabolismul lui este opusul celui care are grupa snguină O. În comparaţie cu acesta la care carnea are un efect de accelerare a ratei metabolice (el îşi arde carnea ca pe un combustibil)  şi a creşterii eficienţei fizice şi psihice, pe individul cu grupa A carnea îl moleşeşte faţă de momentele în care consumă hrană vegetală (el depozitează carnea sub formă de grăsime). Cauza care face diferenţa dintre cei doi este dată de cantitatea de acid gastric. Cei cu grupa O au mai mult şi digeră carnea mai repede, cei de grup A mai puţin şi digeră mai bine vegetalele. Din acelaşi motiv sunt slab digerate şi lactatele care conţin grăsimi saturate care le afectează inima şi pancreasul conducând la diabet şi obezitate. Alimentele care favorizează scăderea în greutate pentru grupa A sunt uleiurile vegetale, alimentele pe bază de soia, legumele şi ananasul în timp ce carnea, lactatele, fasolea mare şi produsele de panificaţie îi îngraşă. Persoanele cu grupa A ar trebui să elimine toate produsele de carne din alimentaţia lor. Femeile care au grupa sanguină A şi care au avut în familie rude cu cancer mamar, ar trebui să se obişnuiască să mănânce carne de melc (helix pomatia). Acesta conţine o lectină puternică ce este atrasă de celulele mutante mamare (iată un tip pozitiv de aglutinare) pe care le elimină. Persoanele cu grupa sanguină A ar mai trebui să consume în afară de melci, crap, cod, macrou, ştiucă, păstrăv, somon. Produsele lactate (greu sau deloc digerabile deoarece aceste persoane produc anticorpi împotriva glucidului primar din laptele integral D-galactozamina) ar trebui evitate şi la fel ouăle cu excepţia celor de la ţară şi acestea doar ocazional. Acest tip de alimente ar trebui evitate în special de cei care au alergii sau probleme respiratorii deoarece lactatele cresc cantitatea de mucus secretată de organismul lor. Laptele de soia poate fi consumat ca substituient sau la fel, doar ocazional, cel de capră.  Uleiul de măsline ar trebui să nu le lipsească niciodată de pe masă. Ca sursă de proteine (au nevoie neconsumând carne) cele mai indicate sunt nucile, seminţele de dovleac, arahidele (acestea conţin o lectină utilă împotriva cancerului), susan, floarea soarelui. Fasolea şi legumele crude sunt benefice dar ar trebui evitată fasolea mare care are o lectină ce poate declanşa diabetul prin scăderea producţiei de insulină. Sunt permise cerealele, hrişca, pâinea de seacră, de ovăz, de orez, de anghinare. Acestea ar trebui să fie  integrale în locul celor rafinate. Majoritatea legumelor sunt permise cu câteva excepţii. Piperul creşte aciditatea gastrică, măslinele la fel, cartofii dulci, roşiile  şi varza. Cele mai bune legume pentru grupa A sunt brocoli (întăreşte sistemul imunitar şi este puternic antioxidant), morcovii, dovleacul, spanacul, usturoiul (toate grupele au beneficii de la usturoi dar cele mai multe le au cei cu grupa A), ceapa (benefică prin conţinutul de quercitină – antioxidant), hreanul, pătrunjelul, ridichiile, sfecla, prazul, păpădia, şi desigur tofu care nu ar trebui să le lipsească niciodată. Fructele recomandate sunt caisele, murele, afinele, cireşele, merişorul, grapefruitul, smochinele, lămâile, ananasul, prunele şi ar trebui să evite bananele, nucile de cocos, mango, pepenele, portocalele (iritante gastrice prin aciditatea pe care o prduc în stomac). Persoanele cu grupa A ar trebui să îşi înceapă ziua cu un pahar mare de apă purificată osmotic pentru spălarea excesului de mucus acumulat peste noapte în stomac. Sucurile generatoare de acid ar trebui evitate. Sunt indicate sucurile de caise, morcov, ţelină, cireşe negre, ananas, grapefruit şi apa purificată proaspătă fără restricţii. Singurul condiment indicat grupei A este muştarul. Pentru aceştia murăturile au fost corelate cu cancerul. Ketch-upul trebuie exclus din alimentaţie. Ca băuturi alcoolice singura permisă este vinul roşu.

You must be logged in to post a comment.

4 vizitatori online acum
0 vizitatori, 4 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 7 la 04:20 am UTC
Aceasta luna: 10 la 12-09-2018 08:24 pm UTC
Acest an: 146 la 01-14-2018 03:57 pm UTC
Din toate timpurile: 678 la 10-21-2017 04:44 am UTC