Cel mai "tare" e-mail primit!…

Un bărbat era sătul de a mai merge la muncă în fiecare zi iar soţia lui să stea acasă. Voia să vadă cu ochii lui ce se petrece în timp ce el muncea din greu la birou, zicând astfel: -Doamne, eu merg la servici în fiecare zi şi muncesc 8 ore pe zi, în timp ce soţia mea stă fără nici o grijă acasă. Vreau ca şi ea să ştie prin ce trec eu zilnic, aşa că, te rog, permite-mi să facem schimb pt o zi. Amin!
Dumnezeu, în minunata sa înţelepciune, i-a îndeplinit dorinţa.
Dimineaţa urmatore, destul de sigur pe sine, bărbatul se trezi în pielea soţiei sale. S-a ridicat, a gătit micul dejun partenerului său de viaţă, a trezit copiii, le-a pregătiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a făcut pachetele pentru şcoală, i-a dus la şcoală, a venit repede acasă, a adunat toate hainele şi a dus hainele la spălat, s-a dus la bancă, s-a dus la cumpărături şi din nou acasă ca să lase cumpărăturile; apoi a plecat să plătească cheltuielile lunare. Revenit acasă a curăţat cutia pisicii şi a îmbăiat câinele.
Era deja ora 13. A făcut paturile, şi a adunat alte rufe, a aspirat în toată casa, a şters praful şi a spălat bucătăria. A fugit apoi la şcoală după copii cu care, pe drum, a intrat în discuţii contradictorii. Acasă a pregătit din nou laptele şi biscuiţii pentru copii şi s-a ocupat de ei, să îşi facă temele. Apoi şi-a instalat masa de călcat şi a început să calce uitându-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a început să cureţe cartofii şi să spele legumele pentru salată, a gătit carnea de porc şi a pregătit mâncarea de cină. După cină, din nou, a spălat toată bucătăria, vasele, a adunat din nou toate hainele, a făcut baie copiilor şi i-a pregătit de culcare.
La ora 9 era deja extenuat datorită trebulilor din timpul zilei, dar pt el ziua nu s-a terminat încă…
Era aşteptat în pat de soţia sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fără ca să aibă plângeri din partea partenerei.
A doua zi bărbatul s-a trezit şi imediat a venit în genunchi înaintea lui Dumnezeu şi I-a zis:
Doamne, nu ştiu la ce m-am gândit când am cerut să fiu în pielea soţiei mele… am greşit aşa de mult să o invidiez pe soţia mea crezând că stă degeaba acasă toată ziua? Te rog, te rog mult, dar te rog, fă schimbarea la loc cum eram! Amin!
Dumnezeu în infinita Sa înţelepciune i-a replicat:
Fiule, cred că ai învăţat o lecţie bună şi bucuros aş face schimbarea înapoi, dar vezi tu, va trebui să aştepti 9 luni. Noaptea trecută tocmai ai rămas gravid(ă) şi va trebui să şi naşti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You must be logged in to post a comment.

5 vizitatori online acum
0 vizitatori, 5 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 16 la 05:05 am UTC
Aceasta luna: 18 la 05-01-2021 09:25 am UTC
Acest an: 147 la 03-31-2021 11:03 pm UTC
Din toate timpurile: 678 la 10-21-2017 04:44 am UTC