Cine-i DrPro?Cine este Danny Water? Lămuriri necesare
Acest text a fost publicat prima dată în iulie 2010 şi reactualizat un mai târziu.
” Doctor” înseamnă „lat. “docere” – “învăţător” iar acei internauţi doritori de informaţie bună o pot găsi aici într-o formă accesibilizată utilă pentru sănătatea fizică sau sufletească…
DrPro – Danny Water – sau “Omul care ne aduce apă bună” – invitat la circa 330 de emisiuni Tv, la altele câteva zeci la radio, peste 400 de articole trimise la mai multe publicaţii, autodidact…
Licenţiat în recuperare medicală – kinetoterapie – Universitatea din Craiova şi psihologie Universitatea Bucureşti. Cea mai mare parte a carierei lui a lucrat ca asistent medical – ca “avocat” al pacientului. „Lucrează” cu calculatorul de puţin timp şi a creeat acest site, poate mediocru pentru unii mai pretenţioşi, dar plin cu bune intenţii .Este de fapt versiunea nouă, reajustată a vechiului site www.doctornobel.ro. Dar de ce această schimbare când site-ul acela era vizualizat deja de mii de privitori?
Răspuns: Când interesele proprii unei firme primează/prevalează intereselor clientului, când “DOAR VÂNZAREA CONTEAZĂ”, când toate demersurile de corecţie a relaţiei au eşuat, atunci “apele s-au despărţit” urmând ca Timpul, Marele Judecător al faptelor noastre prezente să stabilească de partea cui a fost dreptatea: a lui Danny – “avocatul” clientului CARE PLĂTEŞTE sau a celor mânaţi DOAR DE VÂNZAREA/PROFITUL IMEDIAT. Dar povestea cu bune şi cu rele ale acestei colaborări într-o viitoare lucrare aflată în curs de finalizare.
Cine este sau, ce este de fapt un/o asistent(ă) medicală?
RĂSPUNS:
„Este ultimul chip de om pe care îl vedem încă în viaţă fiind şi primul chip de înger după ce murim…” după cum spunea un mare om de cultură contemporan. Este un om implicat în prima linie în războiul pacientului cu boala şi moartea, care vede, aude şi înţelege multe (de cele mai multe ori asistenta şi nu medicul este persoana care se află lângă pacient înainte ca acesta să plece la cele veşnice!)…
Rămas cu sufletul asistent medical fie pentru că această profesie, aşa cum spuneam, este avocatul ideal pentru interesele vitale imediate ale pacientului, fie pentru faptul că această profesie a „donat” nume grele umanităţii (în interiorul site-ului sunt destule exemple). Asistentul/a medical – pe nedrept desconsiderat de colegul său medicul dar şi de unii pacienţi neştiutori, este cel mai apropiat de bolnav pentru că el îi cunoaşte cel mai bine nevoile primare (respiraţie, somn, eliminările, etc), el este cel care vine atunci când pacientul are o anume durere, el dă cele mai multe lămuriri necesare. Asistentul/a este diaconiţa sau „sora” care îngrijeşte oamenii bolnavi şi căreia Sfântul Vasile cel Mare i se adresa cu apelativul „Excelenţa Ta!” comparând-o pe ea şi pe colegele ei cu nişte crini înconjuraţi de spini. Asistentul/a medical/ă este cea care leagă discret bolnavul de doctor, de familie sau de preot şi le „ştie pe toate ale acestora”… Ea este săracă în bunuri dar bogată în fapte, ea vorbeşte la fel cu cei bogaţi sau cu cei săraci sau plini de râie. Spre deosebire de asistentul medical, Medicul este expus celui mai mare risc: riscul Trufiei – cel mai mare dezastru pentru practica medicală.
Pentru că asistenta medicală a fost şi este fals percepută, (doar un simplu executant al indicaţiilor medicului), credibilitatea acesteia la public sau pacienţi a fost şi este intenţionat minimalizată (în alte timpuri istorice doctorii ridiculizau surorile sau felcerii cu apelative nu tocmai plăcute tocmai pentru a-i discredita profesional). „Cine eşti tu să-ţi dai cu părerea, ai vreo facultate”? bârfesc unii mai şubrezi sau poate doar neştiutori!.
Această profesie presupune aplicarea tratamentului, recuperarea pacientului dar şi profilaxia îmbolnăvirii (medicii sunt mult prea ocupaţi cu prescrierea medicamentelor sau analizelorpentru a face şi muncă de prevenire şi de fapt care ar mai fi atunci profitul?). Este mai puţin important mecanicul care desface şi reface piesele motorului decât inginerul care pune „diagnosticul” sau stabileşte unde este defecţiunea autoturismului tău de câteva mii de euro? Este mai puţin important cel care prăşeşte legumele decât inginerul care indică ce seminţe să pună în pământ sau câtă „zeamă” pentru creştere sau „dăunători”?
Dar mult mai palpitant/pasionant pentru pacienţi este să se pună la aparate din ce în ce mai scumpe, să ia tratamente din ce în ce mai costisitoare iar vindecarea aproape că nu mai contează. Ce farmec mai are viaţa atunci când nu te mai doare nimic, când nu mai mergi să „te vadă” dom Profesor sau „domn Doctor”, sau nu mai intrii în RMN? Ce să le mai povesteşti rudelor sau vecinilor?
Danny Water este un cetăţean care a lucrat peste 25 de ani la patul bolnavului -la Sala de operaţii, la Reanimare Terapie Intensivă, Urgenţă, Chirurgie,pe Ambulanţă când a fost necesar, la Psihiatrie, la un Cabinet de Medicină de Familie dintr-o unitate militară sau la un Cabinet de recuperare- kinetoterapie. În acest timp a fost „în direct” cu Moartea REALĂ extrem de solicitantă psihic, nu cea arătată la televizor cu bufonerii şi sos de roşii. Moartea imediată, dureroasă, brutală, nemiloasă, violentă, necruţătoare, sângeroasă. Aceasta fiind Moartea din Spital neiertătoare, pentru că ea poate fi regăsită/întâlnită şi în exteriorul Spitalului sau a cabinetului medical. Despre această „faţă” a ei este vorba aici, iar „războiul” trebuie dus (aprecierea lui Danny Water) pe toate fronturile cu această Doamnă mult prea „doritoare” de oameni.
Mai există o faţă a acestei Doamne cu coasa nevăzută, şireată, perfidă, tăcută, lentă, transparentă ca Fata Morgana întâlnită în activităţile de zi cu zi, pe care oamenii obişnuiţi nu o văd pentru că nu ştiu, nu sunt informaţi (ignoranţă) sau s-au obişnuit cu ea şi care îi învinge zilnic puţin câte puţin (mai ştiţi fabula cu broasca din ibricul cu apă încălzită la foc încet? când a realizat pericolul, era prea târziu ca să mai poată sări afară)…

Aşadar, de ce este Danny Water aşa de mult dedicat APEI DE ROUĂ ?
„80% din bolile contemporane au legătură cu apa pe care o bem…” a afirmat Organizaţia Mondială a Sănătăţii, de la GENEVA în 2001 adică – „8 din 10 omeni îşi beau bolile” aşa cum spunea şi „părintele microbiologiei” Louis Pasteur în urmă cu 190 de ani.
Pentru că celulele tale (SĂNĂTATEA ta este de fapt SĂNĂTATEA CELULELOR tale, şi nu absenţa Durerii aşa cum te-au obişnuit confraţii vânzători/ distribuitori ai firmelor de medicamente) se hidratează/adapă doar cu APĂ (nu cu „apă minerală”, cola, bere, vin, etc). Corpul tău este 70-80% APĂ.
Ochii tăi care citesc aceste cuvinte înşirate aici, conţin peste 80% apă. Unealta ta cea mai importantă, aflată chiar acum între urechile tale, Creierul cu care înţelegi ce scrie aici, cel care te face fericit sau trist, sănătos sau bolnav, sărac sau bogat, deştept sau ignorant, conţine aproape 90% apă pură structurată hexagonal la fel ca „aranjamentele” neuronale care îţi „susţin” informaţiile (mintea).
Sângele tău este un sistem coloidal care conţine de asemeni peste 88% apă…
Celulele tale sunt asemeni unor peştişori care înnoată în Apă- Apă „strecurată” (ştii câte calorii “ard” celulele tale pentru a strecura soluţia apoasă cumpărată de la Market?). Atunci când hidratezi „peştişorilor” tăi cu apă cu Clor, Plumb, Aluminiu, Plastic, etc, le mai dai fum de ţigară sau eşapament, mâncare cu aditivi (coloranţi, acidifianţi, agenţi de afânare, de glazulare, de conservare, de albire, etc etc,) înainte de a se îmbolnăvi, ei caută să se adapteze ( Excelenţa Sa -Sistemul Imunitar săracul!). Ştiai că mineralele metalice pe care le bei odată cu apa sunt cele care iniţiază şi catalizează/ accelerează o reacţie numită “peroxidare” care are ca finalitate formarea plăcilor de aterom şi apoi înfundarea lor? Medicul tău ar fi trebuit să îţi spună şi asta şi apoi să “lupte” să îţi elimine colesterolul.
Ce face un om inteligent, responsabil de acvariul lui, un om inteligent, responsabil şi cu „scaun la cap”?
Îi duce la RMN, ecografe, analize, profesori universitari, îi îndoapă cu medicamente? …Răspuns: “ – Nu, omul înţelept schimbă apa!”…
Până acum ai băut apă de la robinet şi ai făcut fericit pe Regele Rac – CANCER. Clorul din apa de la robinetul de la bucătărie produce în timp Cancer de sân (femeile cu cancer de sân au în sânge trihalometani- derivaţi ai clorului din apă), cancer de colon, cancer rectal, cancer de rinichi, cancer de vezică urinară, cancer gastric, cancer de pancreas.

Tu, cititorule, ştii ce înseamnă să ai Cancer? Sau să ai în familie un om pe care îl iubeşti şi care suferă îngrozitor de cel mai temut cuvânt din dicţionar- „cancer”? Cancerul nu te omoară dintr-o dată, ci în fiecare zi, puţin câte puţin.
Clorul din apa de la robinet produce Cancer – în timp... Acest lucru este tot aşa de sigur (dovedit de cercetătorii americani şi nu numai) precum afirmaţia „după zi, vine noapte”…
Regele Cancer are în Mehedinţi mulţi „supuşi” (acest judeţ este “fruntaş” pe ţară iar ţara noastră este “fruntaşa” Europei!!! (peste 8000 iar numărul lor creşte de la an la an!)…
Mai sunt ascunse în transparenţa apei din pahar, pesticide, erbicide, insecticide, fungicide, nitraţi, nitriţi, detergenţi, medicamente (eliminate prin urina sutelor de mii de bolnavi şi ajunse în apele de suprafaţă pentru că în România lipsesc staţiile de tratare a apelor reziduale şi care oricum nu le-ar putea „strecura”) substanţe dizolvate din milioanele de tampoane vaginale, suluri de hârtie igienică albite cu dioxină, prezervative, giardia, fecale… Acestea toate NU SE VĂD aşa cum nu se vede nici sarea sau zahărul dizolvate în ciorbă sau în paharul cu ceai !… Cine a câştigat din această stare de fapt evidentă ca soarele sau luna de pe cer?
Îndustria Chimică şi cea Medicală adică Policlinicile, Ecografele, RMN-urile, Laboratoarele de analize medicale, Firmele de medicamente (vedetele Burselor), Farmaciile, Preoţii, vânzătorii de flori de plastic (milionari), etc…
Până acum ai cărat apă cu cârca de la Market sau de la te miri ce izvoare „vindecătoare”, o soluţie apoasă în bidoane de plastic (aşa zisa apă „minerală” curativă!)…
Ai aflat, în sfârşit, că plasticul se dizolvă în apă sau în sucul „natural” şi aşa se face că numărul copiilor bolnavi este aproape egal cu numărul adulţilor bolnavi (cancer, leucemie, boli endocrine, etc…). În câţiva ani numărul copiilor bolnavi îl va depăşi pe cel al adulţilor, iar Cancerul va fi cauza de mortalitate nr 1 (vezi recentele semnale de alarmă şi recomandări ale UE).
Ce ai mai realizat cumpărând zi de zi apă în plastic? Ai făcut vedete ale Burselor, (alături de firmele de medicamente-) şi pe cele care îmbuteliază apă şi îşi care pricopsesc patronii mai mult decât o face pâinea (profit anual circa 20 miliarde de euro!- cea mai profitabilă ramură din industria agro-alimentară iar apoi cea a Aditivilor tot cu circa 20 de miliarde de euro profit anual)

Ţi-ai dorit copii inteligenţi, cuminţi, realizaţi material şi profesional. Plumbul din apa de la robinetul din bucătărie i-a făcut obraznici, neatenţi la şcoală, indiferenţi la învăţătură, retraşi, lipsiţi de voinţă, violenţi, incapabili de concentrare, însinguraţi, confuzi, rataţi…
Ai visat să ai bunici înţelepţi care să te mângâie pe creştet şi să îţi spună poveşti nesfârşite… Aluminiul din apa de la robinetul din bucătărie i-a transformat în legume fără memorie, fără discernământ, fără putere, cu dizabilităţi şi neputincioşi, fără rost pe lume… Care aluminiu? Cel folosit de staţiile de tratare ca agent de floculare… Boala Altzhaimer este în România la ea acasă (suntem pe primul loc în UE)…
Dezhidratare cronică din pricina apei dure plină de minerale inutile, neabsorbabile sau periculoase(rată de absorţie 10 – 15% sau 8- max13% după alţi nutriţionişti, cercetători). Soluţie apoasă care, la fel ca sucurile răcoritoare, nu hidratează, ci dimpotrivă, scoate apa din celule prin diferenţă de presiune osmotică şi din organism… Dezhidratarea cronică = coloană vertebrală şubredă, pietre la rinichi, fiere, colesterol crescut, boli de inimă, boli digestive, boli de piele, constipaţie, infecţii urinare, cancer, etc…
Danny Water dixit:
– Viaţa ta este formată din ani şi zile iar cel mai mare Hoţ de Timp este Amânarea. Oamenii Responsabili îşi respectă trupul primit în dar de la Dumnezeu – “Templul sufletului” (e responsabilitatea LOR, nu a doctorilor) dar şi viaţa din interiorul lui (un dar primit tot de la Dumnezeu) mai mult decât îşi preţuieşte Banii. Această “Viaţă” înseamnă Timp care merită la fel de mult respectul nostru, pentru că atunci când „aţa s-a adunat la ţăruş” – în secţia de Reanimare – Terapie Intensivă oamenii îşi doresc să mai trăiască “măcar o zi”… Dacă nu investeşti ACUM câţiva bănuţi în apă corectă (adică PURĂ, adică H2O, adică “apă de rouă”), vei plăti cu siguranţă, (mult mai mult), mai târziu, Doctorilor.
Aici nu e vorba de a vinde ceva CUIVA, ci de a-ţi asigura realmente sănătatea, tot aşa cum faci atunci când îţi asiguri maşina sau casa. Dacă aştepţi să te îmbolnăveşti sau să ai destui bani, într-o zi s-ar putea să mori, iar asta se întâmplă, din păcate, din ce în ce mai des…
Până acum ai avut de-a face doar cu comercianţi, care doreau să îţi vândă ceva (medicamente noi, analize noi, aparate noi, etc). Acum ai de-a face cu o persoană care vrea să te ajute să faci o investiţie (cea mai inteligentă) într-un echipament care a intrat deja în Cartea Recordurilor, ca să nu ajungi prea curând la Spital (adică în cel mai corupt şi ineficient sistem medical din UE). Când toţi vor să-ţi vândă sau să te trateze (citeşte îţi vor banii), Danny Water te ajută să Previi…
Cănd te-ai căsătorit găndeai că o să ai o viaţă liniştită, fericită, îmbelşugată. Nu ştiai atunci că 80% suferinţele şi pagubele financiare (cele mai multe) or să-ţi vină pe TOCMAI calea apei…
Vrei să afli şi tu cum poţi bea o APĂ PREVENTIVĂ, CORECTĂ CELULAR şi METABOLIC, mai IEFTINĂ, mai Sigură decât cea pe care ai băut-o până acum (apă pură chimic şi microbiologic)?
Vrei să afli care este metoda de purificare cea mai performantă în prezent la nivel mondial şi care există acum şi în România şi pe care o poţi avea şi tu?
Danny Water te poate ajuta să fii proprietar al unui astfel de sistem/echipament performant, unic în lume, dar şi a informaţiilor necesare (pe care nu ai cum să le afli de la negustorii care îţi înşiră informaţii medicale fără să aibă măcar o zi de şcoală medicală) şi care nu îţi va da dureri de cap ulterioare.
Vrei să afli cum să te fereşti de Firmele cu etichete frumoase şi „convingătoare”, de Firmele ieftine (ce este ieftin durează puţin iar lor le cresc veniturile) dar şi ce să-i întrebi pe Agenţii de vânzări neinstruiţi/”analfabeţi” care sună sau îţi bat la uşă interesaţi doar de un biet comision?
DrPro este acum lângă tine 24 din 24 7 zile pe săptămână!.
Ai pierdut destul timp! Vrei să afli şi mai multe informaţii sau poate vrei să te ajutăm să faci investiţia vieţii tale?
Sună la 0740 473 595 şi el (sau un „water” instruit de el) o să-ţi facă neaparat o vizită oriunde te-ai afla în România. O să înţelegi Adevărul despre apa pe care o bei în prezent tu şi Familia ta şi ce uşor puteţi evita suferinţa, dar şi o mulţime de pagube financiare.
Vei afla peste 330 de beneficii ale apei pure, dar şi multe alte informaţii pe care nu ţi le-a mai spus nimeni niciodată …

You must be logged in to post a comment.

8 vizitatori online acum
1 vizitatori, 7 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 12 la 01:00 am UTC
Aceasta luna: 18 la 05-01-2021 09:25 am UTC
Acest an: 147 la 03-31-2021 11:03 pm UTC
Din toate timpurile: 678 la 10-21-2017 04:44 am UTC