Termeni şi condiţii

drobeta "apa de rouă"Prin utilizarea site-ului www.drpro.ro indicaţi ca acceptaţi să respectaţi “Termenii şi condiţiile” noastre. www.drpro.ro poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic. Accesarea în continuare a site-ului www.drpro.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse.
www.drpro.ro nu îşi asumă răspunderea pentru acţiunile utilizatorilor şi consecinţele acestora şi nu girează vreo părere exprimată de utilizatori.
Informaţia
Informaţia prezentă pe site-ul www.drpro.ro are un caracter suplimentar şi nu se poate substitui unui consult medical. Informaţiile prezentate aici vin să completeze noţiuni medicale deja popularizate. Acest website trebuie utilizat doar în scopul obţinerii de informaţii medicale generale suplimentare pentru a vă ajuta să vă orientaţi şi să înţelegeţi mai bine starea dvs. de sănătate sau de boală.
In toate cazurile vă recomandăm să sunaţi medicul dvs. de familie sau Salvarea (tel: 112) atunci când vă îngrijorează starea dvs. de sănătate.
Recomandările
Acestea sunt recomandări generale şi nu înlocuiesc un consult medical sau recomandările medicului dvs curant. Răspunsurile oferite sunt de natură educaţională şi informativă şi nu pot fi considerate ca fiind substitut al unor consultaţii medicale de specialitate.
Limitarea responsabilităţii
Informaţia medicală şi recomadările prezentate pe acest site nu trebuie folosite ca alternativă a consultului medical, iar utilizatorii nu trebuie să-şi fundamenteze acţiunile viitoare pe aceste informaţii pentru că întotdeauna diagnosticul medical va necesita consultarea în persoană de către medicul specialist care va adapta sfaturile medicale şi tratamentul la realitatea cazului dvs.
Prin urmare, www.drpro.ro şi toţi colaboratorii săi nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru problemele dvs. de sănătate sau pentru vreun prejudiciu ori pierdere de orice fel. Inţelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că dumneavoastră, ca utilizator al website-ului www.drpro.ro nu veţi înainta nici o acţiune judecatorească împotriva www.drpro.ro sau a colaboratorilor acestuia, indiferent de modul în care aţi utilizat informaţia furnizată de noi.
Copyright
Informaţiile şi materialele publicate pe site-ul www.drpro.ro pot fi reproduse doar în folosul personal şi/sau în interes necomercial. Utilizarea acestora în orice alt scop este strict interzisă fără acordul prealabil al autorului.

You must be logged in to post a comment.

5 vizitatori online acum
0 vizitatori, 5 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 9 la 12:26 am UTC
Aceasta luna: 18 la 05-01-2021 09:25 am UTC
Acest an: 147 la 03-31-2021 11:03 pm UTC
Din toate timpurile: 678 la 10-21-2017 04:44 am UTC